Nažalost, sve što smo imali na zalihama bila je ruža iz Jefferson vinograda.


Nažalost, sve što smo imali na zalihama bila je ruža iz Jefferson vinograda.

Nepce vaše bebe je poput praznog platna

Razmislite o nepcu vašeg djeteta kao na prazno platno, lako oblikovano svakim novim ukusom i iskustvom. Kao dijetetičari i roditelji usredotočeni smo na oblikovanje tog nepca za uživanje u svu hranu, posebno namirnice bogate hranjivim tvarima poput povrća.

Dodajte povrće na gotovo svaki obrok

Dakle, bez obzira na to što god pristup Za hranjenje koje uzimate, preporučujemo dodavanje povrća u gotovo svakom obroku. Studije su pokazale da bebe koje jedu široku paletu povrća tijekom prve godine života idu jedu više povrća od onih koje nemaju. Slatko degustacijsko povrće, poput mrkve i slatkog krumpira, može biti prihvaćeno više od gorkog degustacije povrća, ali to je u redu. Nastavak ponude povrća na različite načine pomaže poboljšati prihvatljivost.

Budući da nam je ova misija toliko važna, napisali smo knjigu, juniori sa biljkama: Prvi zalogaji koji vode roditelje u vođenju bebe prema sretnom, zdravom odnosu s hranom. Pružamo vam sveobuhvatan vodič za pokretanje krutih tvari i odgovore na sva pitanja koja vam se mogu nalaziti na putu – od prvog zalogaja i šire. Uključili smo i 20 biljnih recepata koji su savršeni za dojenčad.

5 načina za ugradnju povrća u dojenačkoj dobi

1. Varirajte vlastitu prehranu

dojenje? Tada je vaša prehrana možda jednako važna kao i beba. Prema nedavnim studijama, bebe imaju veću vjerojatnost da će uživati u hrani koje su njihove mame jele dok su dojile preko nove hrane kojoj nikada nisu bile izložene. Ako njegujete, evo još jednog razloga za gomilu povrća.

2. Dodajte začin!

Da, bebe poput okusa! Ne znamo odakle dolazi ideja o blagim dječjim hrani, ali vjerojatno nije bila od djeteta! Sezona hrana za bebe na isti način kao i vaša. Svi začini su na stolu, osim soli, šećera i bilo čega previše začinjenog. Eksperimentiranje s različitim mješavinama začina odličan je način da svoje dijete izložite novim okusima.

3. Napravite popsicles superhrane

Smatramo da su popsicles savršeno mjesto za ostatke smoothieja i zelenih sokova – bacite ih u kalup za popsicle, smrzajte se i završite! Uživajte u donjem receptu za naše superhrane dojke. Ponudite ih često

Ključ prihvatljivosti? Izrada povrća dijelom dječje svakodnevne rutine. To vrijedi za djecu svih dobnih skupina. Što su više izloženi povrću, to su više spremni isprobati ih. Volimo ponuditi povrće u nekom obliku pri svakom obroku; Ne treba biti maštovito-čak ni parni brokoli ili fino špijun u šljokicama u raskošenim jajima!

5. Isprobajte u pireu

Svi znamo da djeca vole umake! Ako je vaša beba starija od manje od godinu dana, natapajte povrće na pari na biljnim prstima ili raširite tanki sloj na tost. Za stariju djecu ponudite umod uz predmete za koje znate da će jesti. Gotovo bilo koji biljni dip djeluje. Volimo miješati špinat, kuhanu repu ili mrkvu na pari u hummus ili jogurt.

Print

PIN

Superfood Malice Popsicles

Želite li jednostavan način da se vitamin i zelenilo bogato minerale u prehranu vašeg novorođenčadi u prehrani vašeg novorođenčadi? Ove su mapice iz majčinog mlijeka savršeno vozilo. Za uravnoteženje koristimo osnovnu formulu zelenila + vitamin C (za pojačanu apsorpciju željeza) +. Posljednosti s tim popsiclesima su beskrajne! Bonus – Posebno su privlačni bebima koje trebaju biti malo dodatne ljubavi na desnima. Zapamtite, prvih nekoliko tjedana i mjeseci uvođenja krutih tvari u bebe mogu oblikovati svoje prehrane za cijeli život. Stoga preporučujemo uvođenje gorkog zelenila rano i često!

Porcije 4 Popsicles

Sastojci

1/3 šalice vode ili majčinog mlijeka ½ šalice nasjeckanog zelenila izbora isprobajte špinat, rugula, kale ½ šalice nasjeckanog ploda izbora pokušajte breskvu, jabuku, kruška, bobice1 čajnica svježeg limera ili limunov sok

Upute

1. Pire sve sastojke u jakim mješavinama ili procesoru hrane dok ne postane glatko.2. Naprezanje, pomoću finog cjedila. Ovaj je korak neobavezan, ali pruža glatkutekciju prilikom korištenja srdačnijih zelenila ili voća s pilingom.3. Ulijte u kalupe za popsicle, prekrijte i smrzavaju se dok se ne očvrsne, oko 3-4 sata. Dok na tržištu postoji nekoliko kalupa za popsicle, mi smo djelomični prema Nuby GardenFresh kalupima, jer je zakrivljena ručka savršena za bebe koje uče kako bi se uhvatili.

biljka. -E-knjiga na bazi juniora

Ako ste mama u bacanju poput Kath, knjiga Juniora sa sjedištem u biljkama: First Bites će vas odlično pokrenuti. E-knjiga uključuje:

Vodič za prehranu za vaš #biljni-pasedbaby20 easy + ukusni recepti za bebu koji se mogu lako prilagoditi za cijelu obitelj! Korak po korak upute za odmor za obrok za obrok, lista za prepuncu bebe -FAQ FAQ FAQ ODJELJAK ODJELJENI RD Odobreni popis proizvoda

Za ukusne, jednostavne recepte za djecu, provjerite: Juniori na biljci: Prvi zalogaji!

+++

Hranjenje djeteta što je zdravije bilo je izazovnije nego što sam mislio da će biti, ali nije bilo teško. Evo nekih mojih starih postova o Mazen jedenju prave hrane.

BERF dio 1 Pripremni dio: Dio 2BERF DIO 3Mazen’s Obroci u posljednje vrijeme jede pravu hranu

Više postova od Kath:

Napravio sam ogromno ogromno Jutros napretka na našoj web stranici, pišući puno kopiranja i prijenosa kolaža za fotografije poput ovih!

Matt me je doslovno morao oguliti od računala u 12:30 za našu trčanje. Bio sam zalijepljen !!

Planirao je čitav trening – biciklizam u centru grada, trčao je 5 milja, zaustavljajući se u Gradskoj vijećnici kako bi isporučio dokument, biciklizam natrag. I vani je bilo samo 35 stupnjeva.

Rekao sam whoa.

Spustili smo trčanje na 4 milje, pojeli nekoliko datuma za energiju i bili isključeni. Bio je to zabavan trening, ali bilo je hladno! Zamišljao sam 50 stupnjeva i sunca po prognozi. Nije zabavno! Ali bilo je zabavno pokriti toliko tla (ukupno 9 milja, od kojih je 5 vožnje biciklom) i sigurno me pumpalo na ručak.

Toliko vas je komentiralo naš prazni hladnjak. Dok pokušavam održati police čiste bosonoge Contessa u stilu, prilično smo nisko na hrani! Nadao sam se da ću uspjeti kroz tjedan, a da ne odem u trgovinu s našim putovanjem u subotu, ali mislim da nećemo. Ali obično imamo ostatke na gornjoj polici, jogurti na sredini, špinat na drugoj sredini, sirevi i proizvode u ladicama. Mi smo samo 2 osobe i volim zadržati uredan hladnjak! Jako me raduje kad vidim svoju hranu 🙂

Ručak je bio fenomenalan – sve što sam htio bilo je voće!

Imao sam veliku tvrđavu voća izrađenu od jabuke, naranče i slame

ostatak Kale

mrkva i meda Crunch pb

i tost s Pb i j

uobičajeno: iskri!

Bilo je sjajno!

Dodatno, dodatno!

Vidio sam Bittman komad na zobenoj pahuljici … i nisam se mogao složiti više! Kako bih mogao reći ne kad me sestra zamoli da napišem gosta Post! Kerf Post o stiskanju svega u.Hvala Tini da me poštuje kao jedan od njenih zdravstvenih junaka!

Povratak na moju web stranicu!

Više postova iz Kath:

Ažuriranje Od Grammy Buzz -a koji ljeto zabavlja medvjede!

Medvjedi su uživali u slavnom ljetu ispunjenom spletkama i avanturama, kao i nekim tihim vremenima koji su se samo družili s Grammyjem i djedom. Hvala svima na ljubaznim upitima o njihovim aktivnostima i smještaju. Oni su sretni, slobodni duhovi na tako mnogo načina, ali kako je ljeto napredovalo, shvatio sam da je svaki imao strah koji ga zadržava. Tako sam ovaj tjedan, nježnim prodiranjem, ohrabrio medvjede da se suoče s njihovim strahovima.

čaša se boji zmija. Prije dva tjedna imali smo prijateljsku vrtnu zmiju u dvorištu. Čaša se učvršćula unutra. Nisam ga mogao izvući iz kuće tri dana. Objasnio sam da nikada ne riskiramo s otrovnim zmijama, ali da su druge zmije naši prijatelji. Započeli smo pozivajući samo jednu zmiju da igra.

Tada nekoliko.

Zatim cijela banda. Prije nego što je Beaker shvatio da su te zmije nježne, prijateljske duše. Sada je s cijelom posadom stekao tako brze prijatelje da ih je ove jeseni pozvao u Charlottesville. Zabava!

Churton je volio kamp, ali njegova kamp izvještaja otkrila je da je odbio sudjelovati u igri u kampu. Čini se da Churton ima strah od javnog govora. Dogovorio sam ga da sudjeluje u ljetnoj službi mladih u crkvi.

Predložio sam da se pretvara da zajednica nosi samo njihovo donje rublje. Mislio je da je to tako smiješno da je pristao pokušati. Navukao je pastirski kostim i obavio lijep posao čitajući psalam 23.

njegova su braća slušala s velikim entuzijazmom s prednjeg pew -a.

Nakon usluge naš je mali pastir pozirao s pastorom, Dr. Bob Brizendine.

Kad smo se vratili kući, Churton je rekao: “Grammy, mislim da bih mogao biti ministar ili glumac ili možda čak i predsjednik. Ne bojim se više javnog govora. ” Da!

Bocker je prestravljen od Mjeseca. Dugo vremena nisam mogao shvatiti zašto. Svake večeri moramo zatvoriti zavjese u njegovoj sobi. Ako je prisiljen biti na otvorenom nakon mraka, neprestano provjerava da je mjesec još uvijek na nebu. Napokon, istina! Ispada da mu je medvjed iz srednje škole rekao da jednom ljeto, mjesec odabere malog medvjeda za ugradnju.

Svi smo naporno radili kako bismo pomogli Bockeru da se sprijatelji s Mjesecom.

Kupio sam mu jednu od lijepih knjiga o mjesečevom medvjedu u kojoj se nalaze medvjeda koji jako liči na njega.

njegov djed mu je dao komplet za kampiranje. Gramps je mislio da će spavanje pomoći, ali Bocker je uvukao unutra čim je sunce zašlo.

Spjevali smo se oko Mjeseca.

Oslikali su Mjesec.

Obučen kao Mjesec.

Pekao divovski mjesečev kolačić.

Ništa nije pomoglo. Svake večeri, dok njegova braća progone krijesnice, Bocker ih čeka unutra.

pa zovem Kathine pametne čitatelje. Očajan sam. Ima li prijedloga? Kako možemo pomoći ovom tužnom, prestravljenom mladom medvjedu da uživa u svijetu vani noću?

Više postova iz Kath:

Vjera i Tate čine bilo koju priliku zamišljeno! Večeras smo se okupili kako bismo napravili domaće tamale i gledali Vintage: Godina vina, koja je sinoć bila na PBS -u i sve o Virginia Wine.

Tamale su bile tako jednostavne unatoč njihovom procesu i bili su toliko zabavni – i ukusni!

jIcama za predjelo

Vjera je pokupila sastojke u lokalnoj latino trgovini – kukuruzne ljuske i masa kukuruzne pahuljice

u miksu:

4 šalice kukuruznog 3,5 šalica juha (gljiva) 1/2 žličice soli1/3 šalice maslinovog ulja

okusi za nadjev!

sklop!

Tamale smo složili u metalni colander (Budući da nemamo košaricu za pare!) I pari ih preko kipuće vode u velikom loncu 30 minuta.

Bili su ukusni!

Sa strane smo izvadili ostatak kolača iz nadjeva

i napravili veliku zelenu salatu s ostatkom punjenja crnog graha I zlatni vinaigrette od češnjaka i kozji sir!

S obzirom na naš izbor filma, osjećao se samo da ima malo Virginia vina. Nažalost, sve što smo imali na skladištu bila je ruža iz Jefferson vinograda.

Međutim, na kraju je završilo s obrokom!

Za desert, vjera je napravila ove tartufe od kokosovog ulja – recept je na njenom blogu!

Dva su mi sletjela pravo na jezik!

Vintage je bio lijepo napravljen i sigurno me natjerao da cijenim trud koji ulazi u bocu vina. Svi smo se složili da ne možemo čekati proljeće kada možemo izaći na vinske izletišta i svi događaji na otvorenom pokreću se iznova!

GOOFBALLS!

Pogledajte glave koje sam danas radio za dr. Tate za njegov posao!

Sutra je super-duper dan pakiranja. Naš let odlazi u 6 ujutro u subotu, tako da sve to moramo spakirati – doslovno! – Sutra.

Montana [i snijeg i led i medvjedi i lose), ovdje dolazimo!

Više postova iz Kath:

Slaki vegetarijanski odijevanje sportovi mali slatko slatko komadići smokve isprekidane preko orašastih divljih riža, srdačnih gljiva i kruha od kiselog tijesta.

print

pin

Figgy divlja riža, gljiva i preljev od kiselog tijesta

Slani vegetarijanski preljev sportovi mali Slatki komadići smokve isprekidane preko orašastih divljih riža, srdačne gljive i kruh od kiselog tijesta.

Porcije 8 obroka

Autor Kath Young

sastojci

½ šalice nekukene divlje riže oko 1 šalice kuhane 1 kahure- Kruh od dana starog tijesta ostao je da se osuši u kockice, što daje oko 6 šalica [najbolje ako je domaće ili iz San Francisca!] 2 žlice maslinovog ulja2 žlice maslaca masnica2 stabljike nasjeckane, oko 1 šalice šalice svježeg cremini gljiva narezana 2 klinčića s češljem s ružama od svježeg ružararyja nasjeckano, oko 1 žlica žličice nasjeckane kadulja1 žličice košer košer soli ½ žličice crna paprika2 šalice bujona po vašem izboru pureće kapljice su posebno dobri! ½ šalice nasjeckanih oraha w loss kako radi možete pokušati ovdje ½ šalice nasjeckanih sušenih smokava

Upute

kuhajte divlju rižu prema uputama za pakiranje.Preeat pećnicu do 350*Kombinirajte kruh, smokve i orahe u vrlo velikoj zdjelici za miješanje. Mrežni maslac i ulje U velikoj tavi na srednje jakoj vatri. Dodijelite celer i kuhajte 3 minute. Dodijelite češnjak, ružmarin, kadulja, sol, papar i gljive i kuhajte još 5 minuta, povremeno miješajući, dok gljive ne omekšaju. Dostavljene riže i miješajte da se kombiniraju .Pour u smjesu kruha. Bacite da se ravnomjerno kombiniraju.Transfer preljev u veliku 2 i 3/4 Quart Le Creuset te kasice.

debela n srdačna i ispunjena svim dobrim stvarima. I spremno za manje od 30 minuta. Poslužuje 4 velike zdjele.

Print

PIN

Veličanstveni MineStrone

debeli n srdačni i ispunjeni svim dobrim stvarima. I spremno za manje od 30 minuta.

Porcije 4 velike zdjele

Autorica Kath Younger

Sastojci

2 kockice od tikvica2 mrkva narezana na kockicama na kockice od celera na kockice2 Šalice svježe zelenog graha veličine 1 tbsp tbsp maslinovog ulja sol i papar do ukusa2 šalice povrća juha28 oz može muir glen vatra pečena na kockicama rajčice15 oz može se izvršiti sjeverni grah iscrpljen i isprani češanj klinčića ili 1 žličica zlata od češnjaka, zlatne žličice sušenog bilja vašeg izbora, poput oregana i basil1,5 šalice suhih ptica šalica nasjeckana kalamata masline1/4 žličice kurmaricpinch crvene paprike pahuljica crni papar po ukusu3 šalice dječjeg špinata

upute

bacaju prva četiri sastojka povrća u maslinovom ulju, soli i papra. juha, rajčica, grah, češnjak i bilje i dovedu do vrenja.add tjestenine i masline. Pokrijte i lagano prokuhajte dok tjestenina ne omekša.Pour u pečenim povrćem. Kuhajte 1 minutu više. Sezona s kurkumom, crvenim paprikom i crnim paprikom. Spajajte špinat u zdjele i na vrh sipajte juhu. Samo se malo opustite. Čak i ako je to uključivalo izlazak iz moje kuće na jogu u mojoj teretani!

Pronašao sam svoju novu omiljenu klasu! Pilar je sjajan učitelj – a bilo je i glazba! I zapravo sam slomio znoj i ponekad se počeo malo tresti. Sve što je nedostajalo bio je udarac u termostatu i krpu za lavandu na kraju i bila bih jedna sretna djevojka. Svakako ću se vratiti u njezin razred!

kod kuće, imao sam sreću što sam ručak napravio za mene dok sam gledao lovce na kuće!

Matt je odlučio napraviti prljavu i udvostručio svoju porciju za mene.

Evo njegovog prenošenja recepta

Suncokret Turkey Soba rezanci

2oz Organic + Local Ground Turkey 1/4 Crvena paprika, Julienne1/4 Green Bell Pepper, Julienne1 Celler , tanka mrkva Chop2, oguljena u vrpce1 mala glava brokule1/2c smrznute peassobe (za dva) puretina, uklonite iz povrća Pansautee, dodajući grašak prema kraju. Upotrijebite sojin umak umjesto soli za začinjenu komodu i vrh s umakom i sojinim orasima

Umak:

Kombinirajte 1T od suncokreta i maslaca od kikirikija ~ 1t sojine soje od jabučnog jabučnog octa1t smeđeg šećera. , dodajte malo tekućine na dnu povrća za kuhanje (što sam i učinio)

Bilo je ukusno!

Contents