Category: healthblog

  • Milyen hatással van a koffein a depresszióra?

    Milyen hatással van a koffein a depresszióra? A koffein egy stimuláns, amely a kávéban és a teában jelen van, többek között az ételek és italok között. Ez egy energiarúgást biztosít. A kutatás nem meggyőző abban, hogy a koffein segít -e a depresszióban szenvedő embereknek, vagy a tüneteket rosszabbá teszi -e. Ebben a cikkben mind a…

  • Nažalost, sve što smo imali na zalihama bila je ruža iz Jefferson vinograda.

    Nažalost, sve što smo imali na zalihama bila je ruža iz Jefferson vinograda. Nepce vaše bebe je poput praznog platna Razmislite o nepcu vašeg djeteta kao na prazno platno, lako oblikovano svakim novim ukusom i iskustvom. Kao dijetetičari i roditelji usredotočeni smo na oblikovanje tog nepca za uživanje u svu hranu, posebno namirnice bogate hranjivim…

  • Kolchicine dhe çmimi

    Kolchicine dhe çmimi Pasqyrë e kolchicine kolchicine është një ilaç i përgjithshëm me recetë. Administrata e Ushqimit dhe Barnave (FDA) e ka aprovuar atë në: Parandaloni dhe trajtoni flakët e përdhes tek të rriturit Trajtoni një gjendje gjenetike të quajtur ethe mesdhetare familjare tek të rriturit dhe Në fëmijët e moshës 4 vjeç e më…